• +38 (056) 790-91-90
    +38 (056) 790-91-90
  • +49 (30) 217-888-05

Титанова продукція ВСМПО-Авісма постачатиметься канадським виробникам авіамоторів.

3 лютого 2011
Титанова продукція ВСМПО-Авісма постачатиметься канадським виробникам авіамоторів.

Керівництво ВАТ «Корпорація ВСМПО-АВІСМА» (лідирує в титановій галузі виробника), веде переговори з канадським представництвом компанії Pratt&Whitney (США) щодо постачання титанових частин моторів для авіатехніки. Мішель Кутюр (глава департаменту розвитку бізнесу «Pratt&Whitney Canada») у своєму інтерв'ю журналістам повідомив, що планує укласти з російськими партнерами контракт на постачання деталей, які вже пройшли механічну обробку.

Сьогодні корпорація ВАТ «Верхнесалдинське Металургійне Виробниче Об'єднання» є постачальником титану для вітчизняних авіабудівних заводів, працює з підприємствами аерокосмічної та оборонної промисловості країн СНД, постачає власну продукцію для таких компаній, як «Boeing» та «Airbus Industrie».

Новий стратегічний партнер ВСМПО – «Pratt & Whitney» – виробляє турбореактивні двигуни та ДВС для військової та комерційної авіації, ракетні двигуни, промислові турбіни та силові агрегати для локомотивів. Компанія входить до складу United Technologies Corporation (UTC), яка ділить лідерські позиції у виробництві авіамоторів з General Electric і Rolls-Royce.

3 лютого 2011
7 лютого 2011