• +38 (056) 790-91-90
    +38 (056) 790-91-90
  • +49 (30) 217-888-05

Череповецький металургійний комбінат збільшив збут спецсталів для будівництва суден майже вдвічі

14 березня 2011
Череповецький металургійний комбінат збільшив збут спецсталів для будівництва суден майже вдвічі

За повідомленнями представників департаменту збуту ЧерМК «Сєвєрсталь», металургійна компанія (за підсумками минулого року) майже на 100% підвищила власні показники 2009 року з постачання спецсталів для ВАТ «Адміралтейські верфі» та ВАТ «ВО «Севмаш», що є найпотужнішими підприємствами оборонного комплексу РФ .

На даний момент виробництво спецсталі для суднобудування здійснюється на комбінаті лише в печах з електричним нагріванням, але найближчим часом менеджмент ЧерМК планує збільшити власні виробничі потужності за рахунок запуску лінії вироблення цього сорту металу в конвертерному цеху.

В очікуванні чергового витка підвищення попиту на свою продукцію компанія вкладає кошти і в інші проекти з розвитку обсягів виробництва даного сортаменту металу: зокрема вже сьогодні на ділянці термічних печей проводиться реконструкція установки по газовому різанню товстого листового металу, завдяки чому пропускна здатність цієї ділянки значно підвищиться. Модернізація лінії обійдеться керівництву меткомбінату понад 17 млн. рублів. А ще кількома місяцями раніше керівництво ЧерМК інвестувало близько 27 млн. руб. у запуск нової випробувальної установки для визначення механічних якостей металевої продукції, що використовується у будівництві, суднобудуванні та на підприємствах паливно-енергетичного комплексу.

11 березня 2011
15 березня 2011