• +38 (056) 790-91-90
    +38 (056) 790-91-90
  • +49 (30) 217-888-05

ЄВРАЗ освоює випуск нових марок спецсталі

25 березня 2011
ЄВРАЗ освоює випуск нових марок спецсталі

На ВАТ «Нижньотагільський металургійний комбінат», що входить до Evraz Group SA, освоєно випуск слябів з нових марок спецсталі з низьким вмістом шкідливих домішок та прецизійним вмістом титану та ніобію, що застосовуються для легування металу. Сталь із класом міцності X70 відповідає високим вимогам щодо класифікації API (American Petroleum Institute), завдяки чому новий вид продукції НТМК буде успішно застосовуватися для виробництва труб газопроводів та нафтомагістралей високого тиску в США. Перші тисячі тонн металу з підвищеними вимогами до хімічного складу вже відправлено до Сполучених Штатів.

Як повідомив кореспондентам віце-президент — керівник Дивізіону «Сибір», Олексій Іванов, «ЄВРАЗ» постійно коригує власний асортимент продукції відповідно до вимог ринку. Тільки за минулий рік металурги НТМК освоїли виробництво 17 принципово нових для меткомбінату марок сталі та модифікували багато раніше освоєних сортів (понад 70 варіацій). Нові види спецсталі (залежно від легуючого складу) мають підвищену корозійну стійкість, зносостійкість і міцність.

Крім підприємств, розташованих у Росії та Україні, «Євраз Груп С. А. .» володіє активами у багатьох країнах світу, зокрема у США, Канаді, країнах Європи (Чехії, Італії) та Південної Африки. До складу групи входять десятки організацій, серед яких сталеплавильні підприємства, коксохімічні заводи, гірничодобувні компанії. Крім перерахованих вище напрямків, компанія займає одну з провідних позицій на світовому ринку ванадію і ванадієвих продуктів.

24 березня 2011
28 березня 2011