• +38 (056) 790-91-90
    +38 (056) 790-91-90
  • +49 (30) 217-888-05

Іспанські виробники нержавіючої сталі планують вкласти у реконструкцію своїх потужностей понад €50 млн.

17 березня 2011
Іспанські виробники нержавіючої сталі планують вкласти у реконструкцію своїх потужностей понад €50 млн.

Менеджмент компанії Acerinox (Іспанія), що спеціалізується на випуску нержавіючого металу, прийняв рішення вкласти 51 млн. євро в технологічну модернізацію потужностей свого заводу в Кампо-де-Гібралтар (провінція Кадіс, Андалусія).

Керівництво металургійного підприємства має намір удосконалити технологію випуску продукції, а також покращити систему, що забезпечує контроль та безпеку процесів виробництва нержавіючої сталі. Крім того, у планах компанії монтаж нового обладнання, яке встановлюється для утилізації відходів.

На думку представників Acerinox, такі дії компанії є серйозним кроком, що сприятиме завоюванню андалузьким заводом стратегічно важливих позицій на європейському ринку серед виробників нержавіючого металу.

Сьогодні завод нержавіючого прокату в Кампо-де-Гібралтар має потужності, що дозволяють підприємству випускати понад мільйон тонн продукції на рік. Нагадаємо, що крім цього виробництва в активах Acerinox є ще два заводи: у США (штат Кентуккі) та у Мідлберзі (ПАР). Компанія активно інвестує кошти у розвиток своїх підприємств та володіє великою мережею продажів. На даний момент нержавіючий прокат корпорації продається у більш ніж 80 країнах світу. Штаб квартира Acerinox знаходиться у Мадриді (Іспанія).

16 березня 2011
18 березня 2011