• +38 (056) 790-91-90
    +38 (056) 790-91-90
  • +49 (30) 217-888-05

Пруток нержавіючий

15 червня 2011
Пруток нержавіючий

Як відомо, зараз більшість промислового обладнання виготовляють із нержавіючої сталі. Такі вироби характеризуються різними формами та розмірами, і серед них великою популярністю користується нержавіюче коло , що застосовується в різних галузях промисловості.

Пруток нержавіючий ("коло нержавіючий") - являє собою прокат, що утворює в поперечному перерізі коло, діаметр якого від 5 до 270 мм. П рутки нержавіючі невеликого діаметру (5 - 9 мм), як правило, постачають у мотках, а великого діаметру виготовляють прямими, складаючи їх у штабелі.

Ставки нержавіючі мають кілька видів: гарячекатаний, немірної довжини, круглий, з монелю.

При великому розмаїтті нержавіючих прутків , для них існують спеціальні стандарти якості. Тому, купуючи їх, слід звертати увагу на деякі деталі, які можуть вам підказати, яку якість продукції ви збираєтеся придбати.

По-перше, на поверхні прутків не повинно бути розшарування, а також вона повинна бути чистою і без будь-яких тріщин. Поверхня прутків нержавіючих може містити лише невеликі раковини, полони, сліди протяжки, ризики, подряпини, правки, вибоїни, з глибиною, що не перевищує граничне відхилення діаметром. Також допускається матовість та незначне потемніння поверхні прутків кольору втечі.

Найпопулярнішим нержавіючим прутком на даний момент є коло марки 12Х18Н10Т. Це пояснюється тим, що дана марка нержавіючої сталі характеризується високими антикорозійними та механічними властивостями та широким температурним діапазоном (понад 300 °С). Через це, пруток широко застосовується при виготовленні різних приладів та агрегатів переробної, хімічної та машинобудівної галузі промисловості, з нього також виготовляються деталі для човнів, яхт і катерів, які, за своєю специфікою, постійно мають контакт з морською водою або іншим агресивним середовищем.

14 червня 2011
16 червня 2011