• +38 (056) 790-91-90
    +38 (056) 790-91-90
  • +49 (30) 217-888-05

Труба нержавіюча товстостінна

6 липня 2011
Труба нержавіюча товстостінна

Найбільш широке застосування товстостінні нержавіючі труби знаходять при необхідності транспортування рідини або газів під тиском. Завдяки великій товщині стінок, такі труби відмінно справляються з високим тиском, а завдяки різноманіттю видів цих труб, можливо виконання різних завдань. За способом їх виготовлення товстостінні труби нержавіючі можна розділити на два види. Перший вид за способом виготовлення включає шовні або зварні труби. До другого виду відносяться цільнотягнуті або безшовні товстостінні труби .

Товстостінні нержавіючі труби класифікують не тільки за способом виготовлення, існують інші поділу товстостінних нержавіючих труб. Їх поділяють також на холоднодеформовані та гарячедеформовані. Для кожної нержавіючої товстостінної труби характерний різний ГОСТ, який залежить від способу їх виготовлення. Наприклад, у нержавіючої товстостінної безшовної труби є два ГОСТи: для холоднодеформованих труб і для гарячедеформованих. Тільки варто відзначити, що обов'язково в кожному стандарті міститься інформація, за допомогою якої можна зробити розрахунок товстостінної труби .

Матеріали для виготовлення нержавіючих труб

Основним матеріалом, з якого виготовляють більшість товстостінних труб, є сталь. Його підбирають, відповідно до можливих цілей застосування труби, та залежно від технічних вимог, які пред'являються для готового виробу. Тому товстостінні труби можуть бути виготовлені зі сталі різного хімічного складу. Особливе місце займає саме труба нержавіюча товстостінна. Такі нержавіючі труби товстостінні широко застосовуються при будівництві. Також товстостінні труби нержавіючої сталі часто використовуються і в інженерній справі.

4 липня 2011
7 липня 2011