• +38 (056) 790-91-90
    +38 (056) 790-91-90
  • +49 (30) 217-888-05

Виставка Ле Бурже забезпечила корпорацію ВСМПО-АВІСМА солідним портфелем замовлень на титан.

3 липня 2011
Виставка Ле Бурже забезпечила корпорацію ВСМПО-АВІСМА солідним портфелем замовлень на титан.

Виставка International Paris Air Show Le Bourget, що проходила 20-26 червня поточного року в Парижі, принесла корпорації «ВСМПО-АВІСМА» вагомий пакет контрактів на постачання титану закордонним компаніям. Зокрема, було підписано низку договорів із представниками великих авіабудівників Китаю та Німеччини.


Один із замовників – німецький виробник систем для авіаційної промисловості «Liebherr-Aerospace Lindenberg». Представники цієї компанії уклали з ВСМПО-АВІСМА довгостроковий контракт на випуск титанових штампувань для передніх шасі літаків A350 XWB.


Другий великий партнер, який підписав з представниками ВСМПО договори під час виставки в Ле Бурже, це пекінська Міжнародна Холдингова Корпорація AVIC (відома до перейменування як компанія «CATIC» (Національна Корпорація КНР з Імпорту та Експорту Авіа-Технологій). Підприємство спеціалізується на повітряних суден комерційної авіації, крил, хвостових відділень, деталей реактивних моторів та інших частин літаків Сторони підписали угоду про співпрацю, яка діятиме аж до кінця весни 2014. Предмет договору - постачання алюмінієвих та титанових напівфабрикатів російського виробництва китайським споживачам.


На думку аналітиків галузі інвестування, такий портфель замовлень забезпечує підвищений інтерес інвесторів до акцій лідера світового титанового ринку.

30 червня 2011
4 липня 2011