• +38 (056) 790-91-90
    +38 (056) 790-91-90
  • +49 (30) 217-888-05

АВІСМА отримала нове замовлення на титанову продукцію

24 травня 2012
АВІСМА отримала нове замовлення на титанову продукцію

Верхньосалдинське виробниче об'єднання «АВІСМА» отримало нове замовлення на постачання титанової продукції — заготівель та прокату з «крилатого металу». Цього разу замовником виступить ще один представник російського авіабудування — відкрите акціонерне товариство «КУЗНЕЦОВ» (Росія, м. Самара), яке спеціалізується на виробництві та обслуговуванні турбогвинтових, турбореактивних та турбовентиляторних авіаційних моторів, а також ракетних двигунів, агрегатів для перекачки. іншого обладнання.

Заявку на постачання титану компанія ВСМПО-АВІСМА від ВАТ «КОВАЛЬ» отримала на поточному тижні. За допомогою заготовок, що поставляються на верхньосалдинський завод, замовник планує реконструювати двигуни військових літаків Ту-160. Це надзвукові стратегічні бомбардувальники-ракетоносці (найбільші у своєму класі) із змінною геометрією крила, розроблені фахівцями конструкторського бюро Туполєва та поставлені на озброєння у 80-х роках ХХ століття.

Верхньосалдинське виробниче об'єднання «АВІСМА» — світовий лідер титанового ринку, що забезпечує потреби в «крилатому металі» як російських, так і зарубіжних компаній. Серед споживачів титану та продукції на його основі, що випускаються корпорацією, є найбільші виробники авіаційної техніки, включаючи BOEING, AIRBUS INDUSTRIE, EADS (European Aeronautic Defence and Space Company), EMBRAER (Empresa Brasileira de Aeronautica) та інші компанії.

23 травня 2012
25 травня 2012