• +38 (056) 790-91-90
    +38 (056) 790-91-90
  • +49 (30) 217-888-05

ВСМПО-АВІСМА допоможе розвивати титанову галузь у В'єтнамі

31 липня 2012
ВСМПО-АВІСМА допоможе розвивати титанову галузь у В'єтнамі

Верхньосалдинське металургійне виробниче об'єднання АВІСМА (Росія) та Vietnam National Coal-Mineral Industries (Соціалістична Республіка В'єтнам) підписали пакет документів, що регламентують партнерські відносини між компаніями. Метою ініційованого сторонами проекту є розвиток титанової галузі на території В'єтнаму. Одним із пунктів реалізації взаємовигідних відносин між учасниками угоди є створення спільного російсько-в'єтнамського підприємства, яке спеціалізуватиметься на переробці титанової сировини та випуску продукції високого переділу на основі цього металу.

Vietnam National Coal-Mineral Industries – велика в'єтнамська гірничодобувна компанія, що займається промислом твердих корисних копалин. Крім того, організація є активним учасником ринків у кількох сегментах бізнесу, серед яких машинобудівна та суднобудівна галузі, сталеливарна та хімічна промисловості, електроенергетика, виробництво будівельних матеріалів, транспортна логістика, торгівля, туризм та інші напрямки діяльності.

ВСМПО-АВІСМА - найбільший гравець світового ринку титану, що спеціалізується на виробництві «крилатого металу» та сплавів на його основі. Крім того, корпорація має в своєму розпорядженні технологічну базу для виготовлення широкого асортименту продукції з титанових сплавів (починаючи з відливання заготовок, включаючи виробництво прокату зі складною геометрією, і закінчуючи випуском готових деталей, що вимагають висококласної механічної обробки).

30 липня 2012
1 серпня 2012