• +38 (056) 790-91-90
    +38 (056) 790-91-90
  • +49 (30) 217-888-05

АВІСМА постачатиме титанові деталі Techspace Aero

25 вересня 2012
АВІСМА постачатиме титанові деталі Techspace Aero

Контракт на постачання титанових деталей для авіамоторів останнього покоління між ВСМПО-АВІСМА та Techspace Aero може бути підписаний вже до кінця року. У переговорах між корпораціями йдеться про виробництво котушок для нової розробки бельгійського виробника – економічних двигунів LEAP та Silvercrest.

Якщо згаданий вище контракт буде підписано, верхньосалдинська компанія отримає вагоме замовлення, яке забезпечить роботою потужності титанового виробництва на весь період експлуатації моторів нового покоління. "Ми розраховуємо направити корпорації АВІСМА свій запит на виготовлення деталей відразу після закінчення технічних переговорів, які зараз знаходяться на заключному етапі", - прокоментував наміри бельгійської сторони Джино Будроні, який займає посаду інженера з якості в компанії Techspace Aero.

Компанія Techspace Aero (Бельгія, провінція Льєж) спеціалізується на проектуванні та виробництві модулів та обладнання для авіаційних та ракетних двигунів. Нова розробка конструкторів компанії – мотори LEAP та Silvercrest – призначені для встановлення в літаки останнього покоління – Airbus 320 NEO (Франція), Boeing 737 МАХ (США) та Comac C919 (КНР).

ВАТ "Корпорація ВСМПО-АВІСМА" (Росія, м. Верхня Салда) - найбільший світовий виробник титану, сплавів на його основі та продукції з цих матеріалів. Компанія інтегрована в глобальну авіакосмічну промисловість та для багатьох операторів цієї сфери діяльності є ключовим постачальником виробів із «крилатого металу».

24 вересня 2012
26 вересня 2012