• +38 (056) 790-91-90
    +38 (056) 790-91-90
  • +49 (30) 217-888-05

Гарячеоцинкований металопрокат

21 листопада 2012
Гарячеоцинкований металопрокат

Цей вид металопрокату є новинкою у автомобілебудуванні. Гарячеоцинкований металопрокат - незамінна галузь, яка використовується для створення будівельних об'єктів, заводів, мостів та суден, стадіонів та інших досить великих об'єктів. Новинки гарячеоцинкованого металопрокату сьогодні представлені у нафтовій промисловості.

Останнім часом цей вид металопрокату все частіше використовується в автомобільній промисловості Росії, що викликано кількома причинами. По-перше, це пов'язано зі зниженням собівартості автомобіля, оскільки зменшуються витрати на його виробництво, а саме на металопрокат корпусу машини. Метод горячеоцинкованого металопрокату ще новинку для російських автовиробників. На заході гарячеоцинкований металопрокат автомобілів став кілька років тому широко застосовуватися, причиною такої популярності є його дешевизна. Наприклад, запчастини для Volvo вже давно виробляються за такою технологією.

Зараз автопром в Росії навряд чи можна назвати такими, що переживають свої найкращі часи, так що зниження витрат і витрат на виробництво автомобілів - це саме те, що необхідно для цієї галузі. Тому впровадження гарячеоцинкованого металопрокату є інноваційною та успішною ідеєю для автомобілебудівної галузі. Другою перевагою цієї технології є високий рівень опірності корозії. Виробництво, що вже добре налагоджене, також дозволяє в найкоротші терміни зробити велику кількість різних металовиробів.

Гарячеоцинкований металопрокат починається з металу тиску, після чого на метал діє висока температура. Це призводить до придбання виробом необхідної форми, розміру та інших параметрів. Після цього слід провести обробку гарячеоцинкованого металопрокату. Остаточний вид гарячеоцинкованого металопрокату надають шляхом прокатки напівфабрикатів на станах. Після прокатки на станах отримують рейки, балки, швелери, куточки та інші вироби.

Для надання виробу нестандартної форми його піддають кування або пресування. Так у автомобілебудуванні виготовляють серійні автомобілі з обмеженням випуску. Гарячеоцинкований металопрокат використовується з метою збереження чудової якості автомобілів, що випускаються, але з обмеженою серією випуску. Кінцевою метою виробників є зниження ціни колекційного авто, а скоріше збереження його бездоганної якості.

20 листопада 2012
22 листопада 2012