• +38 (056) 790-91-90
    +38 (056) 790-91-90
  • +49 (30) 217-888-05

Salzgitter створить нові виробничі потужності на своєму підприємстві

2 серпня 2019
Salzgitter створить нові виробничі потужності на своєму підприємстві

Salzgitter - Німецька компанія, що займається виробництвом високоякісного оцинкованого прокату. Повідомляється, що вона має намір розширити свої виробничі потужності. Точніше компанія збудує третю лінію гарячого цинкування. Це буде зроблено на її підприємстві Salzgitter Flachstahl GmbH. Виробнича потужність нової лінії становитиме 500 тис. тонн на рік. Створенням займеться інша німецька компанія - SMS Group. Вона здійснить безпосереднє постачання виробничого обладнання. Її фахівець змонтують його та запустять у роботу. Очікується, що лінія почне повноцінно функціонувати у 2022 році.

Відомо, що Salzgitter займає найвищі позиції на європейському ринку. Йдеться ринку високоякісного оцинкованого прокату. Завдяки новим потужностям компанія має намір закріпити свої позиції. Не виключено, що це дозволить їй їх поліпшити. Так планується зайнятися випуском високоміцного автоліста AHSS третього покоління. Його товщина варіюватиметься від 0,7 до 2,5 мм. Ширина також буде різною. Вона складатиме від 900 до 1700 мм. Нині конкурентів у плані в компанії мало. Має всі шанси стати лідером у цій галузі.

Цікаво, що компанія вирішила зараз зайнятися реалізацією інвестиційного проекту. На сьогоднішній день у Німеччині склалася непроста ситуація. Йдеться про політичні та соціальні аспекти. Тому реалізація великих промислових проектів у Німеччині значно ускладнена. Подібні тенденції спостерігаються по всій Європі. Фахівці зазначають, що все рухається у несприятливому напрямку. Поки що немає жодних передумов, думати інакше. Проте компанію Salzgitter це не зупиняє.

31 липня 2019
8 серпня 2019