• +38 (056) 790-91-90
    +38 (056) 790-91-90
  • +49 (30) 217-888-05

Вчора в Москві пройшла Міжнародна Конференція, присвячена нержавіючій сталі

27 травня 2011
Вчора в Москві пройшла Міжнародна Конференція, присвячена нержавіючій сталі

Учора, 26 травня 2011 року, у конференц-залі московського готелю «Редіссон САС Слов'янська», відбулася Міжнародна Конференція, відома учасникам ринку під назвою «Нержавіюча сталь: Технології — Устаткування — Продукція». У програмі заходу його учасники ознайомилися з доповідями представників провідних підприємств світу із сектору виробництва, переробки нержавіючого металу та обладнання для його обробки. Організаторами конференції було заплановано виступи наступних доповідачів:


Керуватиме департаменту міжнародних відносин асоціації «СпецСталь» (Росія), Самір Ільмарк. Тема доповіді – «Поточна ситуація та перспективи розвитку індустрії нержавіючих металів у світі на найближчі 2 роки».


  • Директор з продажу групи підприємств Rosendahl Maschinen GmbH (Австрія) Роберт Трінкл з доповіддю про інноваційні технології у виробництві нержавіючих електрозварювальних труб.
  • Технічний директор компанії NSSC (Японія) Юджі Кага з виступом, присвяченим технології випуску нержавіючого металу з вмістом олова.
  • Представники італійської групи компаній Danieli & C, Массіміліано Дайта та Андреа Міконі з доповідями про лиття з нержавіючої сталі та обладнання для його плавки.
  • Менеджер підрозділу обладнання компанії Rost Group & Technology Co (Тайвань), Катя Ван з оглядом технологій та обладнання з переробки рулонної нержавіючої сталі.
  • Генеральний директор ТОВ Метчів (Росія), Закарлюкін Сергій. Тема доповіді — радіальне кування високолегованого металу під час виробництва заготовок зі спецсталей.
26 травня 2011
30 травня 2011