• +38 (056) 790-91-90
    +38 (056) 790-91-90
  • +49 (30) 217-888-05

AMG підвищує ціни на лігатури у зв'язку з подорожчанням титану та алюмінію

30 травня 2011
AMG підвищує ціни на лігатури у зв'язку з подорожчанням титану та алюмінію

Міжнародна група компаній AMG (Advanced Metallurgical Group) повідомила про коригування вартості майстер-сплавів, які виробляються на потужностях корпорації. Йдеться про подорожчання продукції, що випускається нею. Як наголошують представники AMG, такі дії підприємства щодо власної цінової політики є вимушеними, продиктованими природним бажанням керівництва зберегти рентабельність виробництва.


Основними факторами, що спровокували зміну вартості продукції Advanced Metallurgical Group, менеджмент компанії вважає підвищення цін на основну сировину для виробництва лігатур (це алюміній, титан та бор). Крім того, додатковим каталізатором підвищення вартості продукції є подорожчання транспортних витрат - зазначається у прес-релізі організації.


Група компаній Advanced Metallurgical Group є визнаним світовим лідером у галузі виробництва спеціальних сплавів, що застосовуються в аерокосмічному секторі промисловості, на енергетичних підприємствах та на хімічному виробництві. Компанія має розвинену мережу філій та торгових представництв у всьому світі, включаючи такі країни, як Росія, США, Франція, Англія, Японія, Китай, Індія та інші держави.


27 травня 2011
31 травня 2011