• +38 (056) 790-91-90
    +38 (056) 790-91-90
  • +49 (30) 217-888-05

Stemcor представить нову нержавіючу продукцію NSSC на ринку Сполученого Королівства

10 липня 2012
Stemcor представить нову нержавіючу продукцію NSSC на ринку Сполученого Королівства

Нові сорти феритного нержавіючого прокату від Nippon Steel & Sumikin Stainless Steel (виготовлені на основі олова як легуючий елемент) на ринку Сполученого Королівства представить дистриб'юторський департамент англійської корпорації Stemcor Stainless. Зокрема, йдеться про запатентовані NSSC сорти FW1 і FW2 — більш доступні аналоги нержавіючої сталі серій 304 і 430. За рахунок відсутності у складі цих сплавів нікелю та хрому новий вид продукції буде мати нижчу ціну і легше піддаватися формуванню (завдяки вищим показникам пластичності та збереження чистоти поверхонь після штампування).

У своїх анонсах нових сплавів представники NSSC називають нержавіючу сталь серій FW найкращою заміною нікелевих та хромовмісних сортів для виробництва барабанів пральних машин, кухонних мийок, посуду, варильних поверхонь для плит та інших елементів побутової техніки та інвентарю. За словами виробника, цей метал має не менш високі показники по корозійній стійкості, а конкурентна вартість (незалежна від перепадів цін на затребувані легуючі метали) і пластичність (порівняно з застосовуваними сьогодні марками) забезпечать сортам FW1 і FW2 стійкий попит.

Глава Stemcor висловив готовність відповісти на будь-які питання партнерів щодо застосування нержавіючих сталей сорту FW у тій чи іншій сфері виробництва. "Ми маємо прямий доступ до інформації про нові технології NSSC і завжди відкриті для діалогу" - запевнив споживачів Тоні Локлей - керуючий директор компанії.

7 липня 2012
10 липня 2012