• +38 (056) 790-91-90
    +38 (056) 790-91-90
  • +49 (30) 217-888-05

ВАТ «Сєвєрсталь» має намір нарощувати темпи розвитку

23 липня 2014
ВАТ «Сєвєрсталь» має намір нарощувати темпи розвитку

ЗАТ "Северсталь-СМЦ-Всеволожськ", продукт об'єднаних зусиль японської компанії "Mitsui" та Відкритого Акціонерного Товариства "Северсталь", посилює виробничі потужності, завершивши складання лінії поперечного різання, про що повідомила прес-служба компанії "Северсталь". Змонтована лінія дасть можливість виготовляти листи з гарячекатаного та холоднокатаного оцинкованого та травленого прокату, ширина якого становить 100-750 мм, довжина – 150-2000 мм. На даний момент у роботу на підприємстві запущено дві лінії поздовжнього та поперечного різання, що діють у тестовому режимі.

Представники «Сєвєрсталі» говорять про те, що, починаючи з липня місяця поточного року, компанія планує нарощувати темпи — зокрема, збільшити обсяги постачання сталевої продукції компаніям, які спеціалізуються на випуску побутової техніки та упаковок, за угодами, що вже укладені, до 60 тис. тонн. Ще 19,5 тис. тонн буде відвантажено в рамках контрактів, які закриваються у липні-вересні поточного року. Такі проекти свідчать про вдосконалення компанією техніки щодо укладання довгострокових договорів з виробниками побутової продукції. З січня по червень поточного року обсяг продукції, що постачається в рамках договорів, укладених минулого року, склав 38 тис. тонн.

На зростання поставок сталевої продукції в першу чергу вплинули виробники високоякісної техніки, для виготовлення якої використовується холоднокатана продукція. Велика клієнтська база також зазнає змін, розвиваючись з допомогою вдосконалення виробничих технологій, вкладених у задоволення потреб і потреб кожного певного замовника. Число споживачів продукції «Сєвєрсталі» постійно зростає, клієнти компанії знаходяться не тільки в Росії та СНД, а й країнах далекого зарубіжжя. Металопрокат, що випускається «Сєвєрсталлю», використовується при виготовленні холодильників, газових плит, посудомийних, пральних машин, промислової упаковки та стелажів. Укладання довгострокових угод дає споживачеві можливість забезпечення стабільного співробітництва з компанією «Северсталь», не обмежуючи при цьому власні права та задовольняючи індивідуальні потреби, що залежать від специфіки продукції, що виробляється. Серед послуг, які надає компанія «Северсталь», — техпідтримка та супровід продукції до кінцевого пункту призначення.

22 липня 2014
28 липня 2014