• +38 (056) 790-91-90
    +38 (056) 790-91-90
  • +49 (30) 217-888-05

ВСМПО-Авісма не розчаровує зарубіжних партнерів

1 жовтня 2014
ВСМПО-Авісма не розчаровує зарубіжних партнерів

У вересні представники французької двигунобудівної корпорації «Snecma» здійснили візит до корпорації ВСМПО-Авісму з метою обговорення замовлень на наступний рік та надання відомостей про майбутні кадрові зміни. Зокрема, до російської корпорації прибули П'єр Лемансель, що є менеджером із закупівель, та Тааром Одані, який отримає повноваження колеги та представлятиме інтереси «Snecma» на постійній основі при роботі з ВСМПО-Авісма. Одночасно з французькими партнерами гостем корпорації став і Олександр Абрамочкін, який виконує функції директора із закупівель у компанії «ВолгАеро», спільного дітища НВО «Сатурн» та «Snecma». На сьогоднішній день саме «Волгаеро» займається виготовленням деталей, призначених для двигунів SaM146.

Представники «Snecma» впевнені в подальшій плідній співпраці, поточний рік був дуже вдалим і для російської, і для французької сторін у плані вироблених поставок, відповідно, обсяги на 2015 рік будуть збільшені. Зокрема, Snecma збирається здійснити найбільше замовлення за весь період співпраці з Авісмою.

Цього ж місяця російську корпорацію відвідали представники ще однієї французької компанії, що займається виготовленням авто- та авіа-деталей. Дідьє Боровськи, керівник технічного відділу «Defontaine», позитивно оцінив зміни, що відбулися з ВСМПО-Авісма з часу його останнього приїзду. За його словами, є зростання компанії і вдосконалення технологічних процесів, розміри інвестицій для розвитку підприємства приємно вражають. Вже зараз Defontaine не відмовляється купувати продукцію російської корпорації, щоправда, використовуючи при цьому послуги субпостачальників. Проте «Defontaine», у чиї наміри входить подальше застосування російського титану, зацікавлений у придбанні надійного постачальника продукції, і цю роль ВСМПО-Ависма чудово підходить. Дідьє Боровскі уточнив, що при виготовленні нових реактивних двигунів, що виробляються CFN International, застосовуватиметься салдинський титан.

Разом із Боровськи до складу делегації увійшли Катрін Лебас, яка відповідає за закупівлі, та Катрін Пельтьє, керівник німецької «Tirus». З їхньою участю було проведено низку переговорів, а також відвідування цехів підприємства з метою оцінки якості пресованого профілю. Як зазначив Дідьє Боровскі, якість обробки продукції задовольняє всім вимогам, що забезпечує можливість довгострокових відносин із Авісмою та наявність замовлень на її продукцію.

30 вересня 2014
16 листопада 2014