• +38 (056) 790-91-90
    +38 (056) 790-91-90
  • +49 (30) 217-888-05

Підсумки засідання між «Металоінвест» та «ОМК»

26 червня 2017
Підсумки засідання між «Металоінвест» та «ОМК»

У рамках партнерства відбулося засідання представників «Металоінвесту» та «Об'єднаної металургійної компанії», на якому обговорили спільне технологічне виробництво.

Зустріч відбулася за участю гендиректора "Металоінвесту", президента "ОМК", а також інших представників підприємств.

У січні поточного року між цими компаніями було укладено багаторічну угоду. Відповідно до угоди Уральська Сталь робитиме поставки для «ВМЗ» (завод ОМК) литої заготовки (круглий перетин діаметру становить 45,5 см). Ця заготівля потрібна, щоб виробляти цілокатні залізничні колеса. Для реалізації цих поставок, електросталеплавний завод «Уральської Сталі» було обладнано новітньою машиною безперервного лиття заготівлі № 1. А у «ВМЗ» реконструйовано заготівельне місце колесопрокатного заводу. В даний час працюють нові пиляльні комплекси (2 агрегати), за рахунок яких більше виробляється готової продукції. При цьому габарити, вага колісних заготовок ідеальні, завдяки чому забезпечується висока якість готових продуктів.

Постачання заготовок для «ВМЗ» здійснюватиметься з другого півріччя 2017 р., проте, вже півроку «Уральська Сталь» робить постачання пробних партій.

Під час засідання представниками обох компаній було підбито підсумки спільної діяльності. Обидві сторони обговорили подальшу співпрацю.

Також представники «Металоінвесту», «Уральської Сталі» змогли побачити на «ВМЗ» виробничий процес ливарно-прокатного комплексу, металургійного комплексу табору-5000, а також колесопрокатного цеху. Вони були ознайомлені з виробничою системою «ВМЗ», яка ґрунтується на методах якнайбільше скоротити втрати, удосконалюючи при цьому процес виготовлення.

За словами гендиретора «Металоінвест», завдяки тісній взаємодії з «ОМК», їхня компанія може гнучко реагувати на побажання «ОМК», виробляти готовий продукт згідно з вимогою клієнта.

У свою чергу президент «ОМК» зазначив, що зустріч пройшла вдало і плідно. Також, за його словами, тісна співпраця є гарантією чіткої реалізації того чи іншого проекту. Крім цього, президент «ОМК» висловився про те, що тісне партнерство є гарантією отримання високоякісного продукту. Такий висновок зробив наприкінці ради президент «ОМК».

20 червня 2017
27 червня 2017