• +38 (056) 790-91-90
    +38 (056) 790-91-90
  • +49 (30) 217-888-05

РЗОЦМ продовжує технічне переозброєння

27 червня 2017
РЗОЦМ продовжує технічне переозброєння

Ревдинський завод з обробки кольорових металів, що входить до УГМК, продовжує технічне переозброєння. У перших числах червня підприємство завершило монтаж лінії обробки та фінішного оздоблення трубної продукції. Встановлено її в пресово-волочильному цеху заводу. Також було встановлено волочильний стан барабанного типу. Наразі проводяться роботи з пуску та налагодження обладнання. Проводяться роботи щодо пуску і налагодження двох станів волочіння — Schumag 10-25 і 6-25. Проводиться та налаштування лінії перемотування труб прямокутного перерізу, стану волочіння ВСГ-1/1000. Все обладнання було переміщене з конденсаторної зони латунних , мідно - нікелевих сплавів цеху.

Під час проведення монтажних робіт було проведено оцінку основних вузлів устаткування. Після того, як його буде введено в експлуатацію, почнеться протягування мідних труб. Їхній діаметр складе від 6 до 25 мм. Передислокація обґрунтована модернізацією схеми виготовлення прокату із міді із застосуванням нового обладнання «SMS Group». Його постачання очікуються у IV кварталі поточного року. Слід зазначити, що під устаткування, що планується до встановлення, обладнані нові фундаменти. Також було здійснено підведення комунікаційних ліній.

Нині найбільш трудомістким процесом вважатимуться монтаж конструкції OTTO JUNKER. Ця піч призначається для відпалу прокату з міді . Основна складність полягає у габаритах корпусу обладнання. Довжина печі досягає 40 метрів, а якщо врахувати пристрої для завантаження-вивантаження продукції, то всі 57,5 метри. Передбачається, що монтажні роботи будуть завершені до середини осіннього періоду. Перша стадія технічного переозброєння активно просувається до завершального етапу. При цьому роботи, що проводяться, не впливають на реалізацію виробничих планів.

26 червня 2017
2 липня 2017