• +38 (056) 790-91-90
    +38 (056) 790-91-90
  • +49 (30) 217-888-05

Уралелектромедь запустила в роботу контейнерний майданчик

2 липня 2017
Уралелектромедь запустила в роботу контейнерний майданчик

Уралелектромедь не забуває проводити реконструкцію потужностей. Цього разу роботи торкнулися складу готової продукції підприємства. Після оновлення в експлуатацію було введено контейнерний майданчик. Реалізація проекту знадобилася і натомість зростаючих відвантажувальних обсягів готової продукції Уралелектромеди, які у контейнерах. При оформленні майданчика зміни насамперед торкнулися вантажно-розвантажувальної зони. Місце роботи козлового крана було викладено дорожніми плитами.

Решта майданчика була заасфальтована. На сьогоднішній день вже проведено 2-у залізничну колію. Він призначений для завантаження контейнерів, що проводиться на залізничні платформи. Було встановлено дорожні огорожі. Також було нанесено розмітку на поверхню майданчика. Щоб забезпечити зручність очікування під навантаження разом із маневруванням великовантажного транспорту, додатково організували розворотну ділянку. Площа зони становила 557 м 2 . Зросла і площа розвантажувальної рампи. Завдяки такому підходу забезпечується зручність розміщення, відвантаження продукції.

Свою думку щодо реконструкції поділився Вадим Дуванов, керівник залізничного цеху. За його словами, під час реконструкції у схему майданчика запроваджувалися логічні рішення підвищеної ефективності. На сьогоднішній день майданчик забезпечує складування оптимальної кількості контейнерів. Витрати на транспортні витрати, навантаження та розвантаження, складські операції мінімальні. Після проведення реконструкції площа ділянки зросла втричі, склавши 1716 м2 . Такі розміри дозволяють здійснити одноразовий прийом 206 великогабаритних контейнерів. Разом із реконструкцією було проведено монтаж нового козлового крана. Його вантажопідйомність становила 45 тонн.

27 червня 2017
4 липня 2017