• +38 (056) 790-91-90
    +38 (056) 790-91-90
  • +49 (30) 217-888-05

Nucor наростить вироблення оцинкованої сталі

4 липня 2017
Nucor наростить вироблення оцинкованої сталі

Nucor планує збільшити обсяги виробництва оцинкованої сталі. З цією метою американська компанія планує реалізувати свій будівельний проект вартістю 176 млн. USD. Nucor планує вкласти ці кошти у лінію гарячого цинкування, травлення. Будівельні роботи будуть проводитись на заводі корпорації Nucor Steel Gallatin. Він знаходиться у штаті Кентуккі. Виробнича річна потужність лінії складатиме 500 тисяч тонн. Основна продукція, яку виготовлятимуть за її допомогою, — оцинкований лист. Його ширина становитиме до 72 дюймів. Для американського металургійного промислового сектора це найвищий показник. Введення нового обладнання в експлуатацію планується в першій половині 2019 року.

При цьому представники корпорації стверджують, що запуск нової лінії цинкування не спричинить зростання продуктивності підприємства. На сьогоднішній день цей показник досягає 1,45 млн тонн листового прокату щорічно. Основна мета проекту — нарощування частки з підвищеною доданою вартістю в сортаменті товарів. Наприклад, можна розглянути оцинковану сталь, що випускається новою лінією. Її планується постачати автомобілебудівним американським підприємствам.

Ще один проект корпорації було реалізовано наприкінці травня. Nucor зробила замовлення нагрівальної печі з кроком у SMS Group. Обладнання призначалося для міні-заводу компанії, розташованого в Огайо. Постачання обладнання — перший етап проекту з модернізації. Його вартість складає 85 млн. USD. За успішної реалізації проекту випуск сортового прокату становитиме 400 тисяч тонн. За останнє десятиліття SMS Group поставила американським металургійним підприємствам 11 нагрівальних печей. Дві з них потрапили на підприємства корпорації.

2 липня 2017
9 липня 2017