• +38 (056) 790-91-90
    +38 (056) 790-91-90
  • +49 (30) 217-888-05

Почалася заключна стадія проекту КУМЗу

26 жовтня 2017
Почалася заключна стадія проекту КУМЗу

Каменськ-Уральський металургійний завод розпочав останню стадії реалізації другої черги прокатного комплексу. Літній період був пов'язаний із вирішенням питань щодо налагодження систем управління. Йшлося про прокатні потужності, термообробне та електрообробне обладнання. Актуальні завдання фахівці заводу вирішували за допомогою постачальників обладнання. Спільними зусиллями їм вдалося вирішити поставлені завдання у реальному часі. На сьогоднішній день активно реалізуються етапи програми з пусконалагоджувальних робіт. У цей же список входять приймально-здатні випробування.

Закінчуються пусконалагоджувальні процеси фрезерного агрегату, розташованого в зоні фрезерування злитків. Проводиться його підготовка до випробувань з прийому та здавання злитків. Першу партію продукції було відправлено на майданчик подачі для нагріву перед проведенням гарячої прокатки. Пуско-налагоджувальні роботи проводяться і щодо печей нагріву злитків. В цей час випробування нового обладнання проводиться під навантаженням.

У зоні гарячої прокатки закінчуються монтажні процеси. Паралельно певна частина обладнання піддається холодному запуску. У процесі проведення випробування механізмів проводиться без навантаження. Також на ділянці проведено симуляцію прокату. У процесі були задіяні всі системи управління обладнання, встановленого на таборі гарячої прокатки, включаючи подачу емульсії. Пуско-налагоджувальні роботи відбуваються на лінії обрізки кромок, на ділянці безперервної термообробки. Також пуско-налагоджувальні процеси протікають у зоні вироблення тонких плит, розжарених листів та інших ділянках. Реалізація проекту розпочалася у 2012 році. Його вартість із того періоду перевищила 45 млрд. рублів. При цьому було задіяно як власні, так і позикові фінанси.

22 жовтня 2017
31 жовтня 2017