• +38 (056) 790-91-90
    +38 (056) 790-91-90
  • +49 (30) 217-888-05

На «Атоммаш» Почалося виробництво нових секцій паль для нафтовидобувної платформи

4 лютого 2018
На «Атоммаш» Почалося виробництво нових секцій паль для нафтовидобувної платформи

"Аттомаш" є волгодонською філією "АЕМ-технології". На ньому почали виготовлятись палі. Цілі їх секції необхідні нафтовидобувної морської платформи. Так на «Атоммаші» вже змонтовано матеріали для зварювання. Також встановлено металопрокат. На окремих ділянках робота йде на повний хід. Металопрокат розкривається і все контролюється, щоб уникнути руйнувань. Паралельно виготовляються обичайки. Вони потрібно, щоб палі зміцнювати в секції.

Диметр палі складає понад 2 м. За контрактом підприємство має виготовити приблизно 1,2 тис. тонн. Потім обладнання вирушить на платформу Блок-кондуктора. Знаходиться вона на родовищі ім. В. Філановського. Саме родовище розташоване у Каспійському морі. Палі необхідні досягнення стійкості всієї конструкції. Вони свого роду найважливіші вузли у ній.

Слідкуватиме за виготовленням виробів Російський морський регістр судноплавства. Разом з ним контроль здійснюватиметься компанією Oil States. Цей проект дуже важливий для «АЕМ-технології». Він зміцнить ділові відносини її та Oil States, які відрізняються взаємною вигодою сторін. Остання активно освоює шельф Каспійського моря. «Атоммаш» має все необхідне сучасне обладнання. Підприємство здатне виготовляти якісні вироби. Багаторічний досвід іде у тандемі із сучасними технологіями. Крім того, враховуються всі вимоги, які висуває замовник. Усього за минулі 6 років підприємство виробило 9 тис. тонн. Вся її продукція активно використовується під час зведення морських нафтовидобувних платформ. Вона довела свою стійкість та довговічність. Це важливо з огляду на специфіку роботи на таких платформах.

1 лютого 2018
8 лютого 2018