• +38 (056) 790-91-90
    +38 (056) 790-91-90
  • +49 (30) 217-888-05

Відтепер Роснафта має своє представництво в Катарі.

6 квітня 2018
Відтепер Роснафта має своє представництво в Катарі.

НК "Роснефть" продовжує розширюватися. Її офіс Міжнародного центру досліджень та розробок з'явився у Катарі. Це повномасштабне представництво. Воно займатиметься науково-технічною діяльністю. Крім того, він просуватиме компанію у цій державі. Те саме стосується й розробки різних напрямків у бізнесі. Робота представництва відбуватиметься у парку науки та технологій Катару. Він зветься Qatar Science and Technology Park. Це одне із провідних наукових місць у світі. Тут є спеціальні економічні умови. Вони стосуються підприємств, які займаються створенням та просуванням технологій.

Роснефть займається вирішенням важливих стратегічних завдань. Насамперед, це стосується технологій газо- та нафтохімії. Центр наукової діяльності займатиметься розробкою інновацій. Переважно вони стосуватимуться виготовлення пластмас. Це конструкційні вироби, які застосовуються в різних сферах. Особлива увага, природно, приділятиметься методам переробки газу. Створюватимуться нові каталізатори, олії та полімери. Окремо досліджуватиметься програмне забезпечення. Йдеться про інтегроване геологічне та інженерне ПЗ.

Сьогодні стрімко розвивається 3D-проектування та моделювання. Відповідно до цього також приділятиметься увага. Визначатиметься те, як це можна застосувати у переробці нафти та газу. Також російські та катарські фахівці співпрацюватимуть у сфері суднобудування. Насамперед, необхідно виготовити обладнання для судноверфі «Зірка». Загалом також займатимуться будівництвом судів. Пріоритетні проекти спільно фінансуватимуться. Крім того, буде можливість отримувати кошти від венчурних інвесторів.

4 квітня 2018
10 квітня 2018