• +38 (056) 790-91-90
    +38 (056) 790-91-90
  • +49 (30) 217-888-05

У Загірського трубного заводу з'явилися свої штрипсовози

10 квітня 2018
У Загірського трубного заводу з'явилися свої штрипсовози

Загірський трубний завод обзавівся власними штрипсовозами. Новий парк було придбано у лютому. Це дозволить значно покращити економічну безпеку. Крім того, компанія зможе досягти стійкішого становища на ринку. Окремим питанням виступала мітігація ризиків. Вони пов'язані з тим, що підприємству не вистачало рухомого складу. Скільки одиниць техніки куплено, не вказується. Також не уточнюється скільки обійшлася покупка. Завдяки парку можна транспортувати понад 50 тисяч тонн листового прокату. Ця кількість за місяць.

Такою є максимальна потреба заводу. Розраховувалася вона, виходячи із обсягів запасів на складах. Завдяки покупці вирішено питання нестачі вагонів. Тепер підприємство повністю забезпечуватиметься листовим прокатом. Складність із цим виникла не так давно. Відтепер завод застрахований від різноманітних ризиків. Ситуація повністю контролюється підприємством. Таким чином, буде досягнуто економічної безпеки.

Новопридбаний парк максимально використовуватиметься компанією. Насамперед, він буде задіяний на далекосхідному фронті. Там активно здійснюються постачання листового прокату. Крім того, він використовуватиметься і на європейському напрямі. Купівля вирішила відразу низку найважливіших питань. Це дозволить компанії покращити свої позиції не лише на вітчизняному ринку. Особлива увага приділяється становищу і світовому ринку теж. Підприємство довго розглядало питання щодо такого придбання. Нарешті, його вдалося вирішити з максимальною вигодою. Це дозволить у майбутньому уникнути багатьох складнощів. Також буде вдосконалено виробничий процес. Проте на цьому підприємство не планує зупинятися.

6 квітня 2018
11 квітня 2018