• +38 (056) 790-91-90
    +38 (056) 790-91-90
  • +49 (30) 217-888-05

Компанія «Поліпак» запустила нове виробництво, що сприяє імпортозаміщенню

2 травня 2018
Компанія «Поліпак» запустила нове виробництво, що сприяє імпортозаміщенню

У Курській області виникло нове виробництво. Воно випускатиме поліетиленову плівку високої якості. На ній буде багатобарвний друк. Використовується вона виробниками товарів побутової хімії та будматеріалів. Оцінюється реалізація проекту 324 млн. рублів. Нове виробництво сприяє імпортозаміщенню. Для його створення залучалася пільгова позика. ФРП виділив 113 млн. рублів. Ставка річних становила 5%. ФРП займається флагманською програмою «Проекти розвитку». У її рамках було профінансовано нове виробництво. Воно вже 49 за ліком.

У процесі заміни зазнала технологічна лінія. Було придбано нове обладнання. Воно виготовляє тришарову поліетиленову плівку або екструдер. Також було куплено друкарську машинку з вісьмома фарбами. Завдяки новому обладнанню вироблятиметься високотехнологічна продукція. Вона поставлятиметься за ціною, здатною конкурувати на ринку. Проектна потужність підприємства складає 2700 тонн на рік. Виробництво стане основним конкурентом європейським постачальникам.

Поліетиленові плівки у три шари значно перевершують звичайні поліетилени. Їхня міцність вища в 3 рази. Вони відрізняються чудовими оптичними характеристиками. У поліетиленових тришарових плівок високий рівень прозорості. Крім того, вони блискучіші. Коефіцієнт розтягування становить 300%. Їй не страшні загострені краї продукту, який у неї пакують. Це дозволить уникати шлюбу товару. Пільгове замінене фінансування значно допомогло. Таким чином, створюватиметься високоякісна продукція за оптимальною ціною. Крім того, вона імпортозаміщувальна, що також є величезним плюсом.

26 квітня 2018
3 травня 2018