• +38 (056) 790-91-90
    +38 (056) 790-91-90
  • +49 (30) 217-888-05

Челябінський металургійний комбінат почав випускати нові види фасонного прокату

26 квітня 2018
Челябінський металургійний комбінат почав випускати нові види фасонного прокату

Челябінський металургійний комбінат наразі виробляє нові види фасонного прокату. Усього нових видів широкополочної балки два — НЕА220 та НЕВ220. Продукцію буде реалізовано європейським заводам. Вони виробляють металоконструкції. Також він використовується будівельними підприємствами. Випуск відбувається на рейкозасобному стані комбінату.

Нові види розроблялися спеціально для європейських споживачів. З неї будуються різні споруди. Профілі виготовляються згідно з нинішніми європейськими стандартами. Конкретно йдеться про стандарт DIN EN 10025-2. Стартують відвантаження вже зараз. Першу партію споживачі отримають до кінця місяця. Загалом упродовж року планується відвантажити 5 тис. тонн.

Челябінський металургійний комбінат займається виробництвом фасонного прокату з 2013 року. Саме з тих пір функціонує рейкозасобний стан. Наразі підприємство виробляє понад 50 профілів. Рейків виготовляються 4 типи. У процесі виробництва використовуються технологічні новинки. Особливо це стосується прокатки, виправлення, загартування. Також за сучасними вимогами ведеться контроль якості.

Завдяки випуску нових видів підприємству додасться впевненості. Воно тривалий час працює на європейському ринку. Зараз воно зможе закріпити свої позиції. Будівельна область у Європі отримує від комбінату безліч видів балок. Це саме стосується залізничної сфери. Вона, своєю чергою, отримує різні види рейок. Підприємство прагне вирватися у лідери у Європі. Варто зазначити, що воно дійсно важливе для цього регіону. Тим більше, що процес ведеться відповідно до нинішніх вимог.

25 квітня 2018
2 травня 2018