• +38 (056) 790-91-90
    +38 (056) 790-91-90
  • +49 (30) 217-888-05

На одній із філій «Уралелектромедь» закінчили ремонтні роботи

19 липня 2018
На одній із філій «Уралелектромедь» закінчили ремонтні роботи

Акціонерне товариство "Уралелектромедь" є підприємством металургійного комплексу УГМК. У його філії проводилися нещодавно ремонтні роботи. Йдеться про філію, яка зветься «Виробництво поліметалів». Ремонту підлягала коксова естакада залізничного цеху. Роботи завершено та її ввели в експлуатацію. Проведення всіх робіт підприємству обійшлося близько 4 млн. рублів.

Коксова естакада виступає одним із головних елементів транспортного ланцюга виробництва. Завдяки ній металургійний цех отримує паливо. Транспортується воно естакадою і необхідне плавильних агрегатів. Йдеться про вугілля та кокс. Сама естакада завдовжки 113 метрів. Її висота сягає 8 метрів.

Ремонтними роботами займалися спеціалісти із цеху централізованого ремонту філії. Також у процесі брали участь працівники із залізничного цеху. Крани були надані автотранспортним цехом. Це ж стосується автопідйомників та бетонозмішувачів. За розробку самого проекту відповідали інженери-конструктори.

Основний майданчик підприємства у Верхній Пишмі має бетонно-розчинний вузол. Саме звідти було доставлено розчин бетону для ремонту на філії. Перед тим, як розпочати ремонт, проводились підготовчі роботи. Демонтаж піддався застарілий шлях. Було прибрано перильні огорожі.

Під час підготовки також було зачищено колишню основу з дерева. В основу залізничних колій було покладено металеві конструкції. Після цього вони були залиті бетонною сумішшю. На це були викладені брус та шпали. Брус заздалегідь обрамили металом. Також до нього були приварені перила. Понад усе це вже поклали самі рейки. Крім того, було зроблено нові трапи.

17 липня 2018
24 липня 2018