• +38 (056) 790-91-90
    +38 (056) 790-91-90
  • +49 (30) 217-888-05

Нова підземна техніка поповнила діючий парк Учалинського ГЗК

17 липня 2018
Нова підземна техніка поповнила діючий парк Учалинського ГЗК

Учалинський гірничо-збагачувальний комбінат є підприємством сировинного комплексу УГМК. Він продовжує модернізацію свого обладнання. Тож черга дійшла до підземної техніки. На підприємство здійснено постачання двох бурових прохідницьких установок Sandvik DD311. Вони експлуатуватимуться на Ново-Учалинському родовищі. Також прибув підземний самоскид Sandvik TH545. Його вантажопідйомність складає 45 тонн.

Sandvik DD311 є електрогідравлічною буровою установкою. Завдяки їй кріпляться та проходять гірничі виробки. Вона провадиться спеціально для підземних гірничих робіт. Керувати нею досить легко. Установка також не надто вибаглива у технічному обслуговуванні. Вона відрізняється наявністю водяного шлангового барабана. Він автоматичний. Тому відмотувати та збирати вручну не доведеться.

Новий самоскид Sandvik TH545 є другим придбаним за цей рік. Він застосовується для того, щоб розкривати та відпрацьовувати запаси. Перша машина також використовується на Ново-Учалінській копальні. Головною перевагою такого підземного самоскида є висока вантажопідйомність. Це дозволяє швидше відвантажувати гірську масу. У результаті це підвищує продуктивність праці.

Процес видобутку руди на Ново-Учалінському родовищі стартує у липні. У всякому разі, так планує підприємство. Для цього було придбано нове обладнання. Воно сучасне, якісне та надійне. Завдяки новим машинам можна досягти високих показників у роботі. Вони значно пришвидшують виробничий процес. Крім того, набагато якісніше проводиться буріння.

11 липня 2018
19 липня 2018