• +38 (056) 790-91-90
    +38 (056) 790-91-90
  • +49 (30) 217-888-05

Облік руху вагонів на заводі «Іжсталь» переведено в автоматизований режим

26 липня 2018
Облік руху вагонів на заводі «Іжсталь» переведено в автоматизований режим

Завод "Іжсталь" є частиною Мечел. Він запустив програму автоматичного обліку. Пов'язано це із залізничним парком підприємства. Автоматизація значно спростить процес обліку. Таким чином, інформація буде точнішою. Йдеться відомості про стан транспортних засобів. Крім того, так визначатиметься місцезнаходження та занурена заготівля вагонів. До цього централізована база даних для підприємства була відсутня.

Завдяки програмі актуальну інформацію буде отримано у будь-який потрібний момент. Значно швидше визначатиметься, на якій станції знаходиться вагон. У програмі буде вказано стан засобу - порожній, завантажений, ремонтується. Крім того, інструмент дозволить швидко уточнювати марку сталі. Це ж стосується плавки та кількості заготівлі, що знаходиться у вагоні. Робота підприємства значно пришвидшиться.

Завдяки автоматизації обліку простіше складатиметься робочий графік. Так можна ефективніше планувати розвантаження. У результаті це дозволить заощаджувати на експлуатації вагонів. Транспортні засоби швидше звільнятимуться та використовуватимуться далі. За рахунок програми буде менше часу витрачатися на місцезнаходження. Таким чином, виробничий процес буде значно оптимізовано.

Розробкою програми займалися IT-фахівці заводу. У цьому використовувався проект майстра прокатного цеху. Цей проект був високо оцінений минулого року. Йому було присвоєно премію на науково-практичній конференції. На ній були присутні молоді спеціалісти підприємства. Програма автоматизованого обліку відповідає всім сучасним стандартам. Таку технологію використовують провідні компанії.

24 липня 2018
31 липня 2018