• +38 (056) 790-91-90
    +38 (056) 790-91-90
  • +49 (30) 217-888-05

Завод «Іжсталь» наростив свої експортні обсяги

7 серпня 2018
Завод «Іжсталь» наростив свої експортні обсяги

Завод "Іжсталь" є частиною Мечел. За перше півріччя він збільшив обсяги експорту. Іноземні замовники одержали 31 тис. тонн металопродукції. Експорт розширився у 2,2 рази. Для порівняння, береться аналогічний минулорічний період. Таким чином, на експорт припадає 14% всього виробничого обсягу.

Підприємство займається виробництвом гарячекатаного сортового та обточеного прокату. Для цього використовують леговані, конструкційні та інструментальні марки сталі. Також він випускає прокат, що калібрується, і холоднокатану стрічку. Постачання здійснюються до Вірменії, Туреччини, Азербайджану, Узбекистану. Крім того, є споживачі у Франції, Бельгії, Угорщині, Німеччині. Частина продукції вирушає до Болгарії, Латвії, Білорусі, Чехії та США.

Одним із основних ринків збуту є Білорусь. Саме сюди найбільше експортується метал заводом. Споживачами виступають автовиробники. Також є білоруське підприємство, яке виготовляє сільськогосподарську техніку. Крім того, продукцію використовують машинобудівні та інструментальні заводи.

Мінський тракторний завод отримав металопродукції на 40% більше. Такий результат за перше півріччя. Для порівняння, береться показник за аналогічний період минулого року. Загалом до Білорусі було відправлено на 63% більше. Знову ж таки, це порівняно з 2017 роком. Планується, що у другому півріччі обсяг експорту ще зросте.

Для деяких поставок використовується збутова мережа Мечел Сервіс Глобал. Вона належить до групи Мечел. Саме через неї деякі європейські споживачі одержують продукцію. До планів підприємства входить розширення клієнтської бази. Можливо, це здійсниться вже в найближчому майбутньому.

2 серпня 2018
9 серпня 2018