• +38 (056) 790-91-90
    +38 (056) 790-91-90
  • +49 (30) 217-888-05

На Ростовський-на-Дону електровозоремонтний завод прибуло нове обладнання

2 серпня 2018
На Ростовський-на-Дону електровозоремонтний завод прибуло нове обладнання

Ростовський-на-Дону електровозоремонтний завод є частиною ЛокоТех. Він реалізує програму технічного переозброєння. В її рамках було отримано нове обладнання. Воно використовується у електромашинному виробництві. Йдеться про вакуумно-просочувальну установку. Купівля обійшлася підприємству 5,5 млн. рублів. На програму планується витратити близько 187 млн рублів. Це лише за поточний рік. Минулого року витрачена сума була у 2,5 раза меншою.

Обладнання здійснює процес вакуум-нагнітального просочення якорів. Це також стосується полюсних котушок локомотивів. Робота автоклава повністю автоматизується завдяки новій установці. Вона дозволяє просочувати всі типи якір, що знаходяться у тягових електродвигунів. Про це повідомив технічний директор Ростовського-на-Дону електровозоремонтний завод.

На підприємстві почало працювати ще одне обладнання. Йдеться про третій верстат динамічного формування колекторів якорів. З його допомогою ремонт якорів тягових двигунів провадиться повністю. На підприємстві спостерігається розширення виробництва. Минулого року було відремонтовано 467 секцій рухомого тягового складу. Нинішнього року виробничі обсяги зросли на 40%.

Програма технічного переозброєння дозволила досягти вищих результатів. Власне, цього й прагнуло досягти підприємство. Воно вийшло на максимальне навантаження. З такими темпами він може продемонструвати рекордні результати. Вони можуть бути досягнуті вже до кінця поточного року. Використання нового обладнання зможе цьому допомогти.

31 липня 2018
7 серпня 2018