• +38 (056) 790-91-90
    +38 (056) 790-91-90
  • +49 (30) 217-888-05

В енергоцеху «Уралелектромедь» проведено ремонт енергогосподарства

11 жовтня 2018
В енергоцеху «Уралелектромедь» проведено ремонт енергогосподарства

АТ «Уралелектромедь» модернізувало енергогосподарство у своєму енергоцеху. У процесі здійснено ремонт покрівлі центральної котельні. Потім було проведено антикорозійний захист димових труб. Також було відремонтовано обмуровку котлів для нагрівання води. Усього їх два. На заміну зазнали внутрішніх трубопроводів. Їхній діаметр був збільшений до 800 мм. Фахівці здійснили монтаж нової запірної та регулюючої арматури. Усього встановили 40 одиниць.

Крім цього, було відремонтовано обладнання в системі постачання пари. Процес проходив у період 1-3 жовтня. Ремонту зазнало 145 метрів трубопроводів. Це ж стосується амбразур пальникових пристроїв. Йдеться про частини парового казана. Центральна котельня вкрай важлива. Вона здійснює постачання енергоресурсів на підприємство. Крім того, вони постачаються і до міста. Тому і потрібно її вдосконалювати. Модернізація також потрібна для соціальної сфери, а не тільки виробничої.

Ремонтні роботи також торкнулися секцій градирні. Торкнулося це однієї її секції. Усього їх на підприємстві шість. У ній було відремонтовано металеві конструкції. В останньому кварталі поточного року розпочнеться ремонт другої секції. Усередині градирні відремонтовано трубопроводи. Влітку ремонтувався трубопровід у мідеплавильному цеху. Це трубопровід «брудного оборотного циклу». Таким чином, підвищився рівень надійності об'єкта.

Тепло із центральної котельні поставляється з точністю до години. Причому це робиться до всіх об'єктів. Йдеться про житлові масиви, об'єкти соціальної інфраструктури. Розпорядження цього дає глава Верхньої Пишми. Це доводить важливість та надійність котельні. Про це повідомив начальник енергоцеху АТ "Уралелектромедь".

10 жовтня 2018
15 жовтня 2018