• +38 (056) 790-91-90
    +38 (056) 790-91-90
  • +49 (30) 217-888-05

Промислово-металургійний холдинг поділився операційними результатами за 9 місяців поточного року

18 листопада 2018
Промислово-металургійний холдинг поділився операційними результатами за 9 місяців поточного року

Промислово-металургійний холдинг надав інформацію за результатами за 9 місяців, що минули. Так зріс загальний обсяг виробництва чавуну. Зростання склало 3,5% порівняно з аналогічним торішнім періодом. Причиною цього стало те, що зросла ефективність роботи підприємства Тулачермет. На ньому завершилися ремонтні роботи, яким зазнавало основне обладнання. Проводились вони у період із липня по серпень 2017 року. Також частину виконували у серпні поточного року.

Підприємство реалізувало програму зі зниження зольності вугілля, що видобувається. Це позитивно вплинуло на обсяг видобутку за 9 місяців. Програму впроваджували на шахті «Бутівська» з березня поточного року. Це дозволило покращити якісні показники вугілля. Крім цього, стабілізувався робочий процес підприємства. Причиною цього є зниження газодинамічних явищ. Звісно, підприємство розраховувало більш високі результати з видобутку. Проте все ж таки було досягнуто позитивного ефекту впровадженої програми.

Що стосується виробництва вугільного концентрату, то результат такий самий. Мається на увазі, що він не відрізняється від минулорічного. У другому кварталі обсяги скоротилися. Однак у третьому вони вже збільшились. Причому вони виявилися більшими, ніж були на початку поточного року. Поліпшилась робота ЦЗФ «Березівська». Це з тим, що підвищилося якість вугілля. Відбувалося це у третьому кварталі. Відомо, що постачання займаються підприємства групи. Виробництво коксу скоротилося у другому кварталі на 12%. Це, порівняно з першим. Однак у третьому воно знову виросло до початкового рівня.

13 листопада 2018
22 листопада 2018