• +38 (056) 790-91-90
    +38 (056) 790-91-90
  • +49 (30) 217-888-05

У компанії «ТрансКонтейнер» з'явився новий сервіс за маршрутом Кіров-Котласький – Автово-експ.

29 грудня 2018
У компанії «ТрансКонтейнер» з'явився новий сервіс за маршрутом Кіров-Котласький – Автово-експ.

Компанія "ТрансКонтейнер" продовжує збільшувати частку маршрутизації контейнерних перевезень. Вона активно та планомірно працює над цією програмою. Так нею було запущено новий сервіс. Надається він за маршрутом Кіров-Котласький - Автово-експ. Перший контейнерний поїзд вирушив 14 грудня. Стартував він із терміналу Кіров-Котласької Горьківської залізниці. Прибув на станцію Автово-експ. Жовтневої залізниці. Доставка проходила 2 доби. Так було відправлено 100 ДФЕ пиломатеріалів та клеєної фанери. Подальше відправлення здійснюватиметься до Китаю, Ізраїлю, Єгипту. Також вона торкнеться США та Австралії.

Проект компанії передбачає надання широкого спектра послуг. Насамперед, це доставка контейнерів із вантажем автомобільним транспортом. Вирушають вони зі складів виробників. Поставляються контейнери з вантажем на станцію Кіров-Котласький. Також компанія пропонує низку термінальних послуг. Насамкінець, надається експедирування, безпосередньо, залізницею. У планах підприємства надання нового сервісу за цим маршрутом регулярно. Точніше мінімум двічі на місяць.

На реалізацію проекту підприємство довго і наполегливо працювало. У цьому брали участь колеги на Жовтневій філії компанії. Це дозволило повністю сформувати транспортний продукт під ключ. Головною перевагою послуг компанії є конкурентна вартість. Крім того, підприємство свідчить про гарантований термін доставки. Звичайно, варто відзначити високу якість послуг. Про це розповів директор філії компанії на залізниці Горького.

27 грудня 2018
3 січня 2019