• +38 (056) 790-91-90
    +38 (056) 790-91-90
  • +49 (30) 217-888-05

Підприємство «Сєвєрсталь» визначилося з підрядниками для будівництва на своєму комбінаті

29 січня 2019
Підприємство «Сєвєрсталь» визначилося з підрядниками для будівництва на своєму комбінаті

Череповецький металургійний комбінат належить до «Дивізіону „Сєвєрсталь Російська сталь“». На ньому планується розпочати велике будівництво. Воно стосується основних об'єктів комплексу коксової батареї № 11. Її проектна продуктивність становить 1400 тис. тонн на рік. Северсталь вже визначилася з підрядниками, які виконуватимуть будівельні роботи.

Зведенням коксової батареї займеться московський Трест «Коксохіммонтаж». Він же створить коксортування та вуглепідготовку з шихтоподачею. За об'єкти інфраструктури візьметься петербурзька компанія «ІНТЕХ». Вона побудує відділення конденсації, водо-, енерго- та електропостачання. Також компанія займеться влаштуванням міжцехових комунікацій. Зведення установки сухого гасіння коксу здійснить череповецька компанія «Коксохіммонтаж-2».

Будівництво комплексу здійснюватиметься у рамках довгострокової програми, розробленої Північсталлю. Вона спрямована на оновлення потужностей коксоаглодоменного виробництва Череповецького металургійного комбінату. Розробка програми була викликана необхідністю вдосконалювати початкові переділи виробничого ланцюжка. Підрядні організації, які виконуватимуть роботи, вирізняються багаторічним досвідом. Вони здатні застосувати сучасні технології, щоб підвищити якість робіт. Це також позитивно позначиться терміни їх виконання.

Крім того, вони не забувають про захист навколишнього середовища. Функціонування майбутнього унікального агрегату мінімально позначиться на екології. Нова коксова батарея характеризується перспективною технологією трамбування вугільної шихти. Таке рішення раніше ще не було реалізовано.

24 січня 2019
1 лютого 2019