• +38 (056) 790-91-90
    +38 (056) 790-91-90
  • +49 (30) 217-888-05

Северсталь, як і раніше, постачає арматуру для атомної електростанції в Туреччині.

1 лютого 2019
Северсталь, як і раніше, постачає арматуру для атомної електростанції в Туреччині.

У Туреччині активно ведеться будівництво атомної електростанції «Аккую». Арматурний прокат для цього постачає підприємство «Сєвєрсталь». Йдеться про прокат Арманорму (А600С). Його виготовляє Череповецький металургійний комбінат. Він входить до дивізіону «Сєвєрсталь Російська сталь». За минулий рік він здійснив постачання понад 1,8 тис. тонн. Відбувалося це через склад «Сєвєрсталь Дистрибуції». Він знаходиться у Санкт-Петербурзі. Транспортування здійснюється компанією КОНЦЕРН ТИТАН-2.

Арматура використовується для створення фундаменту реакторного відділення блоку № 1. Відповідно до проекту має застосовуватись саме АрмаНорма. Це з її характеристиками. Вони повністю відповідають високим вимогам. Йдеться про якісні властивості продукції. Відомо, що атомна електростанція зводиться досить складної місцевості. Вона характеризується умовами високої сейсмічної активності. Тому потрібно використовувати певні матеріали. Арматура АрмаНорма повністю задовольняє вимогам, що висуваються.

АрмаНорма або арматура А600С є легованим арматурним прокатом. Це прокат нового покоління. Він характеризується унікальними властивостями. Насамперед, це поєднання міцності та пластичності. Для виробництва використовується певні легуючі елементи. Завдяки цьому така арматура може застосовуватися замість будь-якого іншого класу. Інакше кажучи, це універсальний матеріал. Завдяки її застосуванню знижується витрата металопрокату. Матеріали, що використовуються, уніфікуються. Це позитивно позначиться на функціонуванні майбутньої атомної електростанції. При цьому витрати підприємства будуть мінімальними.

29 січня 2019
5 лютого 2019