• +38 (056) 790-91-90
    +38 (056) 790-91-90
  • +49 (30) 217-888-05

Generac Power Systems та ШААЗ взялися за розширення співробітництва

21 березня 2019
Generac Power Systems та ШААЗ взялися за розширення співробітництва

Шадринський автоагрегатний завод є підприємством машинобудівного комплексу УДМК. Вже тривалий час співпрацює з американською компанією Generac Power Systems. Це провідний світовий виробник електростанцій та генераторів. У березні компанія отримає першу серійну партію радіаторів охолодження олії. Вони застосовуються для побутових генераторів. Партія складається із 3300 одиниць. Їхнім виробництвом займається ШААЗ. Це нові вироби. Їхні випробування проводилися в США минулого року. Після цього почалося їхнє серійне виробництво.

Підприємства ухвалили рішення про розширення співробітництва. Раніше ШААЗ постачала контрагенту лише промислові станції. При цьому завод має ще лінійки продукції. Здебільшого він виготовляє побутові генераторні установки. Такі є майже у кожному будинку у США. Маленький масляний радіатор застосовується у таких побутових генераторах. Саме є перспективним напрямком для заводу. Про це розповів начальник відділу зовнішньоекономічних зв'язків заводу.

Нове вироби значно менше стандартних блоків охолодження. Важить він лише 250 грам. Вага найбільшого блоку охолодження складає понад 300 кг. Мініатюрний радіатор для побутового резервного генератора є оптимальним рішенням. Креслення у деталях розроблялися конструкторами підприємства. Вони відповідають вимогам замовника. Виробничий процес здійснювався із застосуванням передових технологій. Використовувався певний складальний стіл та касети. Вони були спроектовані в управлінні з ремонту верстатів. Інструментальний цех займався мірювальними інструментами.

19 березня 2019
26 березня 2019