• +38 (056) 790-91-90
    +38 (056) 790-91-90
  • +49 (30) 217-888-05

Корпорація МСП та Норнікель продовжать співпрацювати

9 березня 2019
Корпорація МСП та Норнікель продовжать співпрацювати

Корпорація МСП та підприємство «Норнікель» вирішили продовжити співпрацювати. Разом вони мають намір надавати підтримку малому та середньому бізнесу. 14 лютого підприємства підписали угоду про взаємодію. Здійснилося це на Російському інвестиційному форумі. Захід проходив у Сочі. "Норнікель" представляв статс-секретар. Він виступає віце-президентом із взаємодії з органами влади та управління. Від імені Корпорації МСП виступав генеральний директор. Підписання документа є важливим кроком для обох компаній.

Відомо, що «Норнікель» вже давно є надійним партнером держави. Нова угода дозволить і надалі застосовувати на практиці політику компанії. Мається на увазі у сфері підтримки бізнесу. Підприємство бере активну участь у реалізації проектів загальнонаціонального порядку денного. "Норнікель" - перша велика російська приватна компанія, що стала партнером Корпорації. Це пояснює факт, що великий бізнес зацікавлений у розвитку МСП. Документ допоможе налагодити співпрацю «Норнікелю» з малими та середніми компаніями. Підприємство сприятиме активному розвитку компаній, особливо щодо технологій.

Насамперед здійснюватиметься надання адресної підтримки суб'єктам МСП. Спочатку це стосуватиметься контрагентів «Норнікель». Йдеться як про діючі, так і про потенційні. Також реалізовуватимуться спільні заходи. Вони будуть спрямовані на підтримку підприємницької діяльності. Це стосується територій, де розміщуються виробництва гірничо-металургійної компанії. Надаватиметься допомога в освоєнні виробництва нової та високотехнологічної продукції. Особлива увага приділятиметься вдосконаленню нормативно-правової бази.

6 березня 2019
11 березня 2019