• +38 (056) 790-91-90
    +38 (056) 790-91-90
  • +49 (30) 217-888-05

Михайлівський ГЗК отримав новий маневровий тепловоз

18 квітня 2019
Михайлівський ГЗК отримав новий маневровий тепловоз

Михайлівський гірничо-збагачувальний комбінат відноситься до Металоінвесту. Днями на ньому почав працювати новий маневровий тепловоз. Придбання здійснювалось у межах інвестиційної програми. Її розробкою та реалізацією займається безпосередньо Металоінвест. Програма спрямована на оновлення техніки та підвищення виробничої ефективності. Новий тепловоз надійшов на станцію «Навантажувальна». Він використовуватиметься для маневрових робіт. Крім того, за його допомогою здійснюватиметься транспортування готової продукції. Готовою продукцією комбінату є котуни і концентрат. Поставлятиметься вона на станцію Курбакінська. Там її занурюватимуть на склади РЖД. Таким чином, він вирушатиме споживачам.

Локомотив здатний перевозити 25 вагонів. Мається на увазі під час маневрових робіт. Разом з іншим тепловозом він може доставляти 70 вагонів. Загалом це близько 6 тис. тонн готової продукції. Нова техніка оснащена уніфікованою системою керування. Також є система гребнесмащування. Це дозволяє заощаджувати дизельне паливо. Крім того, значно знижуються витрати на ремонтні роботи. Це саме стосується обслуговування нового обладнання. Особлива увага при створенні техніки приділялася кабіні машиніста. Її вдосконалили та оснастили сучасними пультами для керування. Кабіна обладнана системою налаштування мікроклімату. Йдеться про обігрів та кондиціювання. Також було встановлено комфортне та зручне крісло.

Нова техніка відрізняється підвищеним рівнем безпеки. Завдяки їй унеможливлюється несанкціонований рух всього локомотива. Також вона дозволяє контролювати швидкісний режим. Локомотив можна легко зупинити за потреби.

12 квітня 2019
20 квітня 2019