• +38 (056) 790-91-90
    +38 (056) 790-91-90
  • +49 (30) 217-888-05

На челябінському «Заводі ТЕХНО» буде здійснено переоснащення першої виробничої лінії

12 квітня 2019
На челябінському «Заводі ТЕХНО» буде здійснено переоснащення першої виробничої лінії

Компанія ТЕХНОНІКОЛЬ має намір зайнятися своїм челябінським «Заводом ТЕХНО». Насамперед, це стосується переоснащення першої виробничої лінії. На це вона планує направити 365 млн рублів. Також буде змонтовано додаткові системи очищення. Це необхідно підвищення екологічної безпеки підприємства. Обійдеться це компанії ще 80 млн. рублів. Повідомляється, що за минулий рік збільшився обсяг споживання технічної ізоляції. Зростання склало 1%. За останні кілька років у цьому сегменті зафіксовано стабільне становище. Причиною цього є відновлювальні процеси в будівельному секторі. Про це пояснив керівник напряму «Мінеральна ізоляція» ТЕХНОНІКОЛЬ.

Модернізація заводу необхідна задоволення зростаючого попиту. Після закінчення її підприємство почне виробляти рулонну технічну ізоляцію. За основу використовуватиметься кам'яна вата. Буде найнято 34 фахівці, що підвищує загальну кількість робочих місць. Різниця складає 13%. Нова лінія дозволить ТЕХНОНІКОЛЬ закріпити свої позиції на ринку. Також планується запустити виробництво матів за ГОСТ 21880-2011 . Крім збільшення обсягу споживання, спостерігається покращення інвестиційного клімату. Активно реалізуються інвестпроекти у різних галузях промисловості. Це також підштовхнуло компанію до дії.

В даний час активно ведеться будівництво нової лінії. Необхідно обладнання закуповувалося у Німеччині, Данії, Росії та Словенії. Нині представники компаній-постачальників допомагають із його установкою. Вони збирають вузли та готують до роботи. Нова лінія з виробництва рулонної технічної ізоляції має запрацювати влітку. Проектна потужність складає 270 тис. куб. метрів продукції на рік.

10 квітня 2019
18 квітня 2019