• +38 (056) 790-91-90
    +38 (056) 790-91-90
  • +49 (30) 217-888-05

Северсталь закупила понад 400 одиниць інструменту та засобів малої механізації

10 квітня 2019
Северсталь закупила понад 400 одиниць інструменту та засобів малої механізації

Підприємство «Сєвєрсталь Російська сталь» здійснило велику покупку. Точніше нею займалася дирекція з ремонтів дивізіону. Було придбано понад 400 одиниць інструменту та засобів малої механізації. Це потрібно для ремонтних працівників підприємства. Цю купівлю підприємство витратило близько 80 млн. рублів. Інвестиційна програма обійшлася торік у 650 млн. рублів. Кошти виділялися за чотирма напрямками. Насамперед, необхідно було оновити основні фонди. Крім того, слід зайнятися поліпшенням умови праці на підприємстві. Також було приділено увагу розвитку дирекції та компанії загалом. І насамкінець було виділено кошти на закупівлю інструменту.

Насамперед було придбано новий вимірювальний комплекс Ретом-71. Його використовує Центральна електротехнічна лабораторія Центру Промсервіс. Цей центр належить до дивізіону «Сєвєрсталь Російська сталь». З його допомогою здійснюється тестування та налагодження обладнання електричних підстанцій. Також куплено установку Meyco Piccola. Вона зроблена швейцарською компанією. Установку використовують для торкретування вогнетривкої футеровки нагрівальних агрегатів. Агрегати перебувають на ЧерМК. Сучасна установка надійшла у сервісне виробництво.

Ще підприємство купило новий віброаналізатор Falcon. З його допомогою виявляють дефекти і проблеми устаткування, що обертається. Віброаналізатор вступив до служби діагностики підприємства. Електроремонтне виробництво отримало новий портативний фрезерний верстат Mersen. Він здійснює обробку колекторів великих електродвигунів. Верстат є потужним та ефективним інструментом.

4 квітня 2019
12 квітня 2019