• +38 (056) 790-91-90
    +38 (056) 790-91-90
  • +49 (30) 217-888-05

Група НЛМК здійснила постачання першої партії високоміцної сталі Liebherr

24 травня 2019
Група НЛМК здійснила постачання першої партії високоміцної сталі Liebherr

Група НЛМК продовжує співпрацювати із компанією Liebherr. Друга є світовим лідером із виробництва вантажопідйомної техніки. Так Групою було здійснено постачання першої партії продукції. Йдеться про сталь Quend 1100, що відрізняється високою міцністю. Продукція надсилалася з бельгійського підприємства NLMK Clabecq. Ця сталь буде застосована для виробництва телескопічної стріли. Ця стріла є елементом мобільного крана Liebherr. Він, своєю чергою, є новим типом. Його вантажопідйомність складає 230 тонн. Досвідчений зразок був раніше створений. Його продемонстрували на міжнародній виставці Bauma 2019.

На заході зустрічалися представники компаній. Від НЛМК був присутнім президент компанії. Він поговорив із керівником Liebherr-Werk Ehingen GmbH. Це підприємство займається виробництвом самохідних кранів. Також на зустрічі був присутній керівник Liebherr-Purchasing Services GmbH. Під час зустрічі порушувалося питання щодо продовження та розширення співробітництва. У процесі було обумовлено перспективи розвитку лінійки марок Quend. Саме такі високоміцні марки використовуються в нових моделях техніки Liebherr. Є дві найскладніші. Вони відрізняються наявністю всіх потрібних характеристик. Йдеться про Quend 960 та Quend 1100. У них необхідна міцність, якість поверхні та товщина.

Відомо, що НЛМК та Liebherr співпрацюють давно. Протягом багатьох років Група здійснює постачання високоякісної продукції. Тому для неї дуже важливо продовжувати співпрацю зі світовим лідером. Для Liebherr продукція НЛМК дає змогу розширювати виробництво власної продукції. Мається на увазі з високою доданою вартістю.

22 травня 2019
28 травня 2019