• +38 (056) 790-91-90
    +38 (056) 790-91-90
  • +49 (30) 217-888-05

Загірський трубний завод поставив труби "Газпрому"

28 травня 2019
Загірський трубний завод поставив труби "Газпрому"

Загорський трубний завод здійснив постачання труб компанії "Газпром". Вони будуть використані для ремонтно-експлуатаційних потреб. Це було останнє постачання цього року. Вона була здійснена на початку місяця. Усього було доставлено понад 113 тис. тонн. Процес виробництва необхідного обсягу продукції тривав 5 місяців. Переважно поставлялися труби зовнішньої ізоляції, що складається з трьох шарів. Діаметр працю становив 1420 мм. Продукція транспортувалася на кілька підприємств Газпрому. Насамперед, це «Газпром трансгаз Москва». Потім свою партію отримало "Газпром трансгаз Санкт-Петербург". Насамкінець, продукція вирушила на «Газпром трансгаз Чайковський».

Загалом продукція призначалася для 15 підприємств, що займаються транспортуванням газу. Вони знаходяться у різних регіонах, починаючи з Сургута, закінчуючи Махачкалою. Усі ці підприємства є структурними частинами ПАТ "Газпром". Виробництво труб та постачання було здійснено чітко в обумовлені терміни. Не було зафіксовано жодного зриву чи затримки. Це стало можливим завдяки грамотному вирішенню логістичних питань. Торік Загорський трубний завод також співпрацював із «Газпромом». Тоді було поставлено 109 тис. тонн. Різниця з обсягом цього року становить 4 тис. тонн. Про це розповів керуючий директор заводу.

Обидві компанії розраховують на подальшу співпрацю. Не виключено, що обсяг поставок лише зростатиме. На сьогоднішній день Загірський трубний завод має намір запустити нову кампанію. Вона стосується відвантаження "північного завезення" труб. Також компанія не припиняє налагоджувати ділові контакти. Можливо, у неї найближчим часом з'являться нові клієнти.

24 травня 2019
30 травня 2019