• +38 (056) 790-91-90
    +38 (056) 790-91-90
  • +49 (30) 217-888-05

Компанія Ahmsa має намір наростити виробничі обсяги

5 червня 2019
Компанія Ahmsa має намір наростити виробничі обсяги

Мексиканська компанія Ahmsa вирішила скористатися скасуванням американських сталевих тарифів. Відомо, що США вирішили виключити Мексику та Канаду зі списку. Багато мексиканських і канадських компаній відразу змінили свої плани. Наразі вони планують відновити свої виробничі показники. Деякі мають намір їх наростити. Зокрема, Ahmsa хоче збільшити обсяг виробництва на 30%. Йдеться про випуск сталевої продукції.

Раніше компанія змушена була скоротити випуск. Більшість продукції йшла експорту. Однак американські сталеві тарифи суттєво обмежили обсяг. У результаті минулого року їй довелося скоротити експорт. Місячний обсяг впав на 8,5 тис. тонн, або на 25%. За минулий рік було вироблено лише 4,52 млн. тонн сталі. Проектна потужність підприємства складає 5,5 млн тонн сталі на рік. Також він може випускати 3,88 млн. тонн прокату. З виробленого обсягу 454 тис. тонн вирушило до Канади та США. Але цього року ситуація може позитивно змінитись. Голова ради директорів поділився приємними новинами.

Так у компанії з'явилася вже низка нових замовлень. Не виключено, що це допоможе підприємству повернутись до колишніх виробничих показників. Це дозволить наздогнати ранні обсяги за три місяці. Окрім того, планується запустити новий агрегат. Йдеться про новий дрібносортний прокатний стан. Він знаходиться на комбінаті у північному штаті Коауїла. Його запуск заплановано на кінець цього року. На сьогоднішній день компанія зайнята реалізацією інших своїх проектів. Переважно вони стосуються сировинного забезпечення. Також планується запустити збагачувальну фабрику. Він розташований на залізорудному підприємстві Minosa. Таким чином, зросте потужність підприємства.

30 травня 2019
6 червня 2019