• +38 (056) 790-91-90
    +38 (056) 790-91-90
  • +49 (30) 217-888-05

На підприємстві КАМАЗ запрацював нову ділянку

10 червня 2019
На підприємстві КАМАЗ запрацював нову ділянку

Підприємство КАМАЗ відкрило нову ділянку. Йдеться про ділянку, де здійснюється переробка шестірні. Це для нового двигуна - рядового двигуна Р6. Таким чином, деталі виготовлятимуться в окремому місці. Ділянка локалізована на заводі двигунів підприємства. Нова ділянка була обладнана у цеху № 201. Тут було змонтовано нове висококласне обладнання. У цій частині випускається п'ять видів шестерень. Їх застосовують у різних механізмах. Зокрема у розподільчому та колінчастому валі. Також вони використовуються у газорозподільному механізмі. Насамкінець вони потрібні для приводу насоса та інших вузлів. Маються на увазі частини двигуна Р6.

Нове обладнання характеризується високою якістю та продуктивністю. Воно здатне виготовляти близько 35 тис. деталей на рік. Це досить пристойний показник. Підприємство планує випускати щомісяця 200 двигунів із новими шестернями. Почати заплановано вже з вересня поточного року. Відомо, новий двигун Р6 є власною розробкою заводу КАМАЗ. Кування доставляються з ковальського заводу. Їх обробка складає певному устаткуванні. Це три верстати. Два з них токарні. Виготовлено вони підприємством EMAG. Ще один – зубофрезерний. Його постачальник є Liebherr. Про це розповів начальник бюро зубчастих деталей.

Цього місяця на підприємство має надійти четвертий верстат. Його поставить компанія EMAG. Це верстат твердого точення. Завдяки йому буде розширено лінійку шестерень. Крім того, можна буде досягти значного підвищення якості деталей. На довершення зросте продуктивність підприємства.

6 червня 2019
11 червня 2019