• +38 (056) 790-91-90
    +38 (056) 790-91-90
  • +49 (30) 217-888-05

Три китайські металургійні підприємства розробляють спільний проект

11 червня 2019
Три китайські металургійні підприємства розробляють спільний проект

У китайській провінції Шаньдун будуть зміни. Три приватні металургійні підприємства зайнялися розробкою спільного проекту. Він спрямовано перенесення виробничих потужностей. Їх планується розмістити на новій території в місті Жичжао. Насамперед, йдеться про компанію Weifang Special Steel Group. Інші - Luli Iron & Steel і Juneng Special Steel. Крім того, у Жічжао є своя компанія. Підприємства сподіваються на співпрацю із нею.

Наразі невідомі подальші рішення підприємств. Зокрема, незрозуміло буде здійснено злиття чи ні. Їхня сумарна виробнича потужність становить 6,68 млн. тонн на рік. Це про чавун. Стали вони здатні випускати до 9 млн тонн на рік. Раніше повідомлялося, що адміністрація провінції Жичжао має план. Вона мала намір зайнятися зосередженням виробництва сталі у двох центрах. Маються на увазі Ціндао-Жічжао-Ліньї та Лайву-Тайань. Це два великі металургійні центри. Потужності планувалося розмістити якнайдалі від морського узбережжя. На початку року було сформовано нову компанію. Вона отримала назву Linyi Iron & Steel Investment Group. Її створили Jiangxin Iron & Steel та Huada Iron & Steel.

Наразі завершилася реалізація двох подібних проектів. У 2017 році Shandong Iron & Steel Group закрила свій комбінат. Він називався Jinan Iron & Steel. Компанія здійснила будівництво нового інтегрованого виробничого комплексу у Жичжао. Його виробнича потужність складає 8,7 млн. тонн на рік. Цього місяця вона розібралася із другою стадією проекту. Вона стосується будівництва кількох доменних печей. Крім того, планується звести нові конвертерні цехи. Продуктивність становитиме 10 млн. тонн на рік. Коли стартують будівельні роботи, невідомо.

10 червня 2019
19 червня 2019