• +38 (056) 790-91-90
    +38 (056) 790-91-90
  • +49 (30) 217-888-05

ВАТ «Мотовіліхінські заводи» вводить в експлуатацію обладнання, що оптимізує виробничі процеси на лінії випуску спецсталів

3 червня 2011
ВАТ «Мотовіліхінські заводи» вводить в експлуатацію обладнання, що оптимізує виробничі процеси на лінії випуску спецсталів

У рамках програми розвитку виробничих потужностей, що стартувала в 2006 році, компанія «Мотовіліхінські заводи» вводить в експлуатацію нову установку повітря (ВРУ), найпотужнішу в Пермському краї. Обладнання дозволяє з високими показниками продуктивності отримувати з повітря (методом його розщеплення) рідкий аргон, а також газоподібний кисень та азот, необхідний у металургійному виробництві. За допомогою цієї установки керівництво ВАТ планує оптимізувати процес виготовлення декількох сортів спецсталів, до яких належать нержавіючий метал та електротехнічні сплави.


Нова ВРУ здатна видавати гази високої чистоти та з високою швидкістю. Тепер компанія навіть зможе продавати надлишки кисню, азоту та аргону. Тоді як раніше необхідні для виробництва нержавіючої та електротехнічної сталі гази постачальникам «Мотовіліхи» доводилося купувати на стороні.


ВРУ успішно пройшла випробування, і зараз очікує завершення процесу оформлення відповідних документів у контролюючих та наглядових інстанціях.


Холдинг «Мотовіліхінські заводи» включає ряд виробництв і спеціалізується на випуску нафтопромислового та спеціального обладнання, виробництві військової та будівельно-дорожньої техніки. Крім того, компанія має власне металургійне та ливарне виробництво, на потужностях якого освоєно випуск заготовок та прокату зі спеціальних сталей (конструкційних, легованих, вуглецевих), виробництво виробів із чавунів та кольорових металів.


2 червня 2011
6 червня 2011