• +38 (056) 790-91-90
    +38 (056) 790-91-90
  • +49 (30) 217-888-05

Латунь в астрології

2 жовтня 2013
Латунь в астрології

Крім промислового застосування латунь є досить важливим елементом астрології зі своїми індивідуальними якостями та особливими властивостями впливу на долю людини. Збалансований сплав із мідної та алюмінієвої складової несе в собі сили Венери та Меркурія, тому дуже широко використовується при виготовленні різних амулетів та біжутерії. Хоча не всі марки латуні можуть негативно вплинути на здоров'я людини, але для обережності різні прикраси з даного матеріалу з внутрішньої сторони покривають захисною склоподібною субстанцією.

З погляду астрології латунні вироби сприяють зміцненню контактів для людей і роблять людське спілкування гармонійним і доброзичливим. Такий матеріал привносить особливу атмосферу в життя та сприяє розвитку розумових процесів, роблячи більш легким та доступним процес навчання чи наукової роботи. У поєднанні з різним камінням вироби з подібного матеріалу допомагають згладжувати конфліктні ситуації та пом'якшувати різкості або шорсткості в особистих відносинах. Особливо важливою є участь подібного помічника в моменти нерозуміння між близькими людьми. Дуже вдало поєднується латунь із лазуритом білого або блакитного кольору. Подібна прикраса принесе користь практично будь-якому знаку зодіаку. Виняток становлять лише Козероги та Діви.

Ще в давнину латунь з лазуритової вставкою вважали провідником істини і великої сили духу у світі людей. Поєднуючи в собі кілька дуже сильних енергій, подібний талісман здатний принести щастя в любові та азартних іграх, а також забезпечити мир і спокій у будинку. Варто особливо наголосити, що деяким категоріям людей можна носити вироби з латунного матеріалу лише періодично. Такої умови важливо дотримуватися тим, чиїм правлячим аспектом при народженні був Місяць і Нептун. Для будь-якої іншої людини жодних обмежень у часі носіння унікальної та корисної прикраси немає. Зараз все більше людей воліє жити у світі з силами природи та природними енергетичними потоками. Тому астрологічне значення деяких мінералів, металів та каміння викликає гострий інтерес. Індустрія прикрас вже давно використовує латунь як вишукану оправу для кам'яної та мінеральної основи або як самостійний виріб. А отже, сфера застосування подібної сировини не обмежується лише промисловою спрямованістю та постійно знаходить все нові та нові форми.

1 жовтня 2013
7 жовтня 2013