• +38 (056) 790-91-90
    +38 (056) 790-91-90
  • +49 (30) 217-888-05

Російське відділення Alcoa стане партнером престижної виставки

14 жовтня 2013
Російське відділення Alcoa стане партнером престижної виставки

Російське відділення міжнародної корпорації з виробництва та постачання алюмінію бере активну участь у виставках і конкурсах спрямованих на вдосконалення процесу виробництва, розширення ринків збуту та підвищення екологічної безпеки подібних виробництв. Компанія активно ділиться набутим досвідом із колегами та переймає досвід інших лідерів цієї галузі. Саме тому її участь у міжнародній конференції було зумовлено заздалегідь.

У жовтні в культурній російській столиці Санкт-Петербург пройшла виставка міжнародного масштабу під назвою «Алюміній 21/Транспорт», де мега — концерн лідер галузі взяв участь як партнер і організатор — співзасновник. Поряд із російськими представниками у цьому заході брали участь закордонні партнери, понад сімдесят компаній надіслали своїх представників для реалізації заходу. Основною темою обговорення на конференції були принципи розвитку транспортного ринку комерційного характеру, а також застосування нових розробок науково-технічного комплексу та алюмінієвих сплавів у галузі. Як російські, і зарубіжні учасники відкрито ділилися інформацією і своїм поглядом на проблеми транспортного розвитку та пропонували варіанти вирішення таких.

З виступу керівного складу корпорації Alcoa випливає, що підприємства цього дивізіону зобов'язані своїм успіхом постійному вдосконаленню виробництва та застосуванню нових технологій. Алюміній, що виробляється могутнім концерном, активно застосовується у транспортній сфері вже досить давно. Автомобілебудування оцінило міцний, легкий та якісний сплав у 1908 році під час випуску нової моделі форда, літаки з алюмінієвими частинами почали підніматися у небо ще з 1903 року.

Ключовими напрямками роботи компанії в майбутньому буде розширення галузі використання алюмінієвої сировини та представлення широким масам нових видів продукції. Щоб стимулювати учасників конференції до генерування цікавих ідей, керівництво Alcoa заснувало грошові премії за найцікавіші виступи в сфері, що цікавить алюмінієву компанію. Вдале співробітництво та постійний симбіоз наукової думки з фінансовими можливостями міжнародного концерну обіцяє не одне кардинально нове рішення у світі високоякісного алюмінію.

9 жовтня 2013
15 жовтня 2013